Snel naar
Inhoud

Kalfs- en lamsvlees

Hollands Kalfsvlees

Ons kalfsvlees komt uit de Hollandse weide, Hollands kalfsvlees is niet voor niets wereldberoemd. Een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees, precies goed gebakken en met goudgele aardappelschijfjes, daar doe je menig één een groot plezier mee. Kalfsvlees combineert alle eigenschappen van het lekkerste vlees. Het vlees heeft een fijne smaak en een laag vetpercentage. Ook erg lekker is een klein vetrandje wat het vlees lekker sappig houdt tijdens het bakken. Het vetrandje pas afsnijden na het bakken.

Lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan gebruikt worden om te braden of voor lekkere lamsshoarma. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u vers Hollands lamsvlees.